Privacy Contact Over Hopsabees Volg ons op Facebook

Hopsabees brengt pit in je klas

Ja, we bewegen allemaal te weinig. Ja, we eten te weinig fruit. En ja, dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Dus … gaan we daar iets aan doen, met een supertof educatief en motorisch project voor kinderen uit de 1e, 2e en 3e kleuterklas!

Wat is Hopsabees?

Hopsabees is een tof, gebruiksklaar bewegingsprogramma voor kleuters. Met Hopsabees breng je op een originele manier je gezonde voeding én een gezonde levenswijze in de leefwereld van je kleuters. Je brengt een gezond verhaal in je klas, een verhaal van leren, eten en bewegen. Tegelijk bevorder je ook de algemene ontwikkeling van de kleuters – op een plezante manier, met originele oefeningen, leuke kleurplaten en … toffe prijzen!

Waarom Hoogstraten aardbeien?

Bewegen en een evenwichtige voeding gaan perfect samen. Daarom wil Coöperatie Hoogstraten kinderen van jongs af aan stimuleren om gezond te eten en voldoende te bewegen. Een gezonde boodschap, dus – en die is nodig, want uit onderzoek van iVox en Coöperatie Hoogstraten blijkt dat drie op de vier kinderen te weinig fruit eten. Dus zet Hoogstraten aardbeien graag z’n schouders onder Hopsabees.

Wat doen de vijf aardbeitjes?

De vijf verschillende aardbeitjes nemen de kleuters op ontdekkingstocht. Alle aspecten van bewegen en gezonde voeding komen aan bod: GroteBees en FijneBees voor de motorische vaardigheden, SmulBees met allerlei lekkers, terwijl RuimteBees en IkBees de kinderen zelfbewuster en zelfredzamer maken.

Elk kind beleeft toch plezier aan beweging?

Dan beleeft elk kind plezier aan Hopsabees!